26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • На трасі Житомир – Бердичів сталося лобове зіткнення автівок: 3 людини в лікарні

На трасі Житомир – Бердичів сталося лобове зіткнення автівок: 3 людини в лікарні

  • 10 лютого, 2021 11:11
На автошляху Житомир-Бердичів зіткнулися лоб у лоб дві автівки. Дорожньо-транспортна пригода сталась 9 лютого близько 15:30 поблизу с. Двірець. Про це "Журналу Житомира" повідомили у поліції Житомирської області.
 

"Попередньо, водій автомобіля Toyota, 42-річний житомирянин, рухаючись у напрямку м. Бердичева та здійснюючи маневр випередження, виїхав на смугу зустрічного руху, де сталося лобове зіткнення з автомобілем ВАЗ-2109 під керуванням 25-річного жителя району", – інформує поліція. 


У результаті ДТП травми отримали обидва водії та пасажирка Toyota, 25-річна жителька м. Житомира. Їх госпіталізували до Житомирської обласної лікарні.
 

Ще одна ДТП з постраждалим


9 лютого близько 18:10 поблизу с. Глибочиця Житомирського району Skoda збила чоловіка.

"Водій автомобіля Skoda, 57-річний житель Новограда-Волинського, рухаючись  Житомирського району у напрямку м. Києва, здійснив наїзд на пішохода, жителя с. Вересів, який переходив дорогу", – зазначають правоохоронці.



23-річний чоловік отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні.   

Нині триває встановлення всіх причин та обставин подій у рамках кримінальних проваджень, розпочатих за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.
Поділитись

Новини по темі: