23 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • П'яний житомирянин під час сімейного конфлікту влаштував стрілянину

П'яний житомирянин під час сімейного конфлікту влаштував стрілянину

  • 8 лютого, 2021 12:56
Під час сімейного конфлікту в одній з квартир Житомира чоловік у стані сп’яніння вистрелив з карабіну. На місце події прибули поліцейські роти особливого призначення, вилучили зброю і затримали чоловіка. Про це "Журналу Житомира" повідомляє ГУ Нацполіції Житомирської області.
 

"Коли ми прибули за вказаною адресою, то поблизу під’їзду нас очікувала жінка з донькою. Обоє були досить налякані і підтвердили, що у чоловіка є зброя і вони вибігли з квартири, коли почули постріл", - розповів один з поліцейських роти поліції особливого призначення ГУНП.


Отримавши дозвіл жінки та ключі від оселі, правоохоронці піднялись на другий поверх та зайшли у приміщення. Чоловік знаходився на балконі, поблизу нього - алкоголь та кальян. На запитання поліцейських відповів, що чистив зброю та випадково здійснив постріл угору. 

"З’ясувалось, що 39-річний чоловік має дозвіл на зберігання та носіння карабіну. Однак при цьому порушив встановлені правила: серед іншого, у квартирі не було обладнаного для зберігання зброї та набоїв сейфу", – додали в поліції.

Під час невідкладного обшуку з квартири було вилучено понад 1,5 тисячі патронів калібру 7,62 та мисливський карабін. Власника зброї доставлено до управління поліції для встановлення усіх обставин. 

За фактом незаконного поводження зі зброєю відкрито кримінальне провадження. Усе вилучене направлено на експертне дослідження.
Поділитись

Новини по темі: