20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Бетонна пастка: на Житомирщині автівка злетіла з мосту в глибоку яму

Бетонна пастка: на Житомирщині автівка злетіла з мосту в глибоку яму

  • 8 лютого, 2021 8:55
В Чуднівському районі Житомирської області автівка зірвалася з містка і впала в провалля. Водій, котрим виявся житель Хмельниччини, лишився живим і сам вибрався з авто.

ДТП сталася 6 лютого поблизу села Кілки. Автівку з ями діставали автокраном.
 

"Перед моїм авто їхав автомобіль марки "Шкода Октавія а5", водій якого пішов на обгін, однак, вчасно не побачивши повороту дороги, звалився машиною з містка у глибоку яму, обнесену бетоном. Раніше на цьому місці стояв млин, від якого залишилася підземна частина споруди, яка й стала своєрідною пасткою для автомобілістів. Водій самостійно вибрався з автівки. На щастя, він їхав без пасажирів і сам залишився живий", – розповів в коментарі "Суспільному" свідок ДТП Олександр Лисюк.




Чоловік в соцмережі повідомив, що це вже не перший такий випадок. 

"Нещодавно така ж історія трапилася з мікроавтобусом. Дякувати Богу, що всі залишилися живими. Ще у серпні минулого року (2020 року – ред.) жителі села Кілки написали колективне звернення до голови Чуднівської РДА про те, що дорога і місток в селі Кілки не відповідають технічним вимогам для руху транспорту, що є небезпечним, як для водіїв, так і для жителів села Кілки. Однак, крім звичайної відписки, на дане звернення більше нічого зроблено не було", – пише Олександр.

Поділитись

Новини по темі: