29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • 18-річний хлопець витягнув з палаючого будинку чоловіка, вітчима врятувати не встиг

18-річний хлопець витягнув з палаючого будинку чоловіка, вітчима врятувати не встиг

  • 2 лютого, 2021 14:31
У місті Коростишів сталася пожежа в приватному будинку, де знаходились двоє чоловіків. Свідком пожежі став 18-річний хлопець, він кинувся у палаючу оселю. Одного з чоловіків хлопець врятував, іншого, свого вітчима – не встиг.
 

"18-річний племінник господаря врятував із палаючої кімнати товариша свого вітчима, 1976 р.н. Він забіг в будинок та через задимлення повзком добрався до кімнати, де знаходився вітчим із товаришем. У густому димі першого він намацав товариша та потягнув його на вулицю", – інформує обласне управління ДСНС.


Повернутися ще раз всередину за вітчимом він вже не зміг – через доступ кисню пожежа набрала більших обертів.

У цей момент до місця події прибули рятувальники, які включилися в апарати для захисту органів дихання, зайшли всередину та винесли на вулицю тіло вітчима 1978 р. н. без ознак життя.

Врятованого чоловіка з опіками кистей та обличчя різного ступеню важкості медики госпіталізували до опікового відділення обласної лікарні.

Через годину пожежу ліквідували. Вогонь знищив домашнє майно в кімнаті площею та пошкодив дах. Попередньо займання сталося через порушення правил технічної експлуатації електропобутового приладу. 

"Чоловіки грілися за допомогою електроплитки. Ймовірно, від неї зайнялася занавіска на вікні і вже далі вогонь розповсюдився на домашнє майно в кімнаті", – зазначають рятувальники.
Поділитись

Новини по темі: