26 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Під Житомиром поліція оперативно затримала дачного крадія

  • 1 лютого, 2021 16:02
Правоохоронці на території садового товариства затримали житомирянина, який обікрав дачний будинок. У момент затримання чоловік мав при собі наркотики. Про це "ЖЖ" розповіли у поліції Житомирській області.
 

"Увечері 31 січня до поліції звернувся 43-річний житель обласного центру із повідомленням про крадіжку майна з його дачного будинку, розташованого у садовому товаристві "Кам’янське". Чоловік, навідавшись вихідними до заміського обійстя, виявив відчинене вікно та зникнення електроінструментів, рибальського приладдя, електрообігрівача та іншої побутової техніки", – зазначає поліція.


На території дачного масиву працівники слідчо-оперативної групи помітили підозрілого чоловіка, який намагався швидко зникнути з їх поля зору. Оперативники карного розшуку зупинили його та виявили у нього пакунок з рослиною, схожою на наркотичну.

Затриманий – 28-річний житель Житомира пояснив, що вживає наркотики, тому носить з собою марихуану. Також він визнав, що причетний до крадіжки з дачного будинку. Чоловік заніс викрадені речі на зберігання своєму знайомому, який проживає неподалік. Поліцейські вилучили викрадене.

Попередня правова кваліфікація – частина 3 статті 185 та частина 1 статті 309 Кримінального кодексу України. Чоловікові може загрожувати від 3 до 6 років позбавлення волі.
Поділитись

Новини по темі: