25 квітня, 2024
Ми в соцмережах

Після харківської трагедії на Житомирщині перевірять усі будинки для престарілих

  • 25 січня, 2021 12:40
Після пожежі в Харкові на Житомирщині створили 15 рейдових груп, які мають перевірити функціонування пансіонатів для громадян похилого віку, будинків-інтернатів для осіб з інвалідністю та інших аналогічних об’єктів.

До складу груп увійшли поліцейські, рятувальники, працівники закладів охорони здоров’я та відділів соціальної і молодіжної політики райдержадміністрацій.

За наявною інформацією, на території Житомирської області функціонує 16 пансіонатів для людей похилого віку, 12 будинків-інтернатів для осіб з інвалідністю та 18 центрів для лікування та реабілітації нарко- та алкозалежних. Загалом 46 об’єктів, які охоплять перевірками рейдові групи.

Частину закладів правоохоронці відвідали уже цими вихідними. 

"Так, станом на ранок 25 січня проведено 20 перевірок діяльності вказаних закладів та законності перебування у них мешканців. Порушень, віднесених до компетенції поліції, не виявлено", – повідомили у поліції.
 

Передісторія


21 січня у місті Харків у двоповерховому житловому будинку, переобладнаному під будинок для літніх людей, виникла пожежа на другому поверсі. Пожежу ліквідували, на місці пожежі виявили тіла 15 людей

У зв'язку з трагедією 23 січня в Україні оголосили днем жалоби.
Поділитись

Новини по темі: