29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Поліція вилучила у жителів Житомирського району вогнепальну зброю, боєприпаси та арбалет. ФОТО

Поліція вилучила у жителів Житомирського району вогнепальну зброю, боєприпаси та арбалет. ФОТО

  • 25 січня, 2021 10:33
У Житомирському районі поліцейські під час рейду вилучили шість сотень боєприпасів, вогнепальну зброю арбалет та ножі. До незаконного обігу зброї причетні четверо чоловіків, один із них затриманий. 

"Усі слідчі дії, санкціоновані обшуки та кілька оглядів у домогосподарствах та лісових масивах, проводились у рамках кримінального провадження, розпочатого за ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами та вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України", – наголошують у поліції.

Пістолет та дві сотні патронів різного калібру правоохоронці виявили під час санкціонованого обшуку домогосподарства, розташованого на території Бобровського дачного масиву.



У с. Михайлівка за місцем проживання 21-річного чоловіка поліцейські виявили незареєстровані рушницю "ИЖ" та автомат іноземного виробництва, сигнальний пістолет та майже 400 набоїв калібру 7,62 мм. Власника вказаної зброї поліцейські затримали.



У с. Ульянівка поліцейські провели огляди за місцями проживання двох осіб: вилучені пістолети, набої, ножі.

Також огляд був проведений і в лісовому масиві, неподалік с. Ульянівка, де був облаштований сховок із зберігання зброї.



Усе виявлене направлено на експертне дослідження. Санкція статті, за якою ведеться досудове розслідування, передбачає відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін до 7 років.

Поділитись

Новини по темі: