23 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Футболісти «Полісся» вийшли з відпустки і розпочали підготовку до весняної частини сезону

Футболісти «Полісся» вийшли з відпустки і розпочали підготовку до весняної частини сезону

  • 21 січня, 2021 18:05
Гравці та тренерський штаб футбольного клубу «Полісся» вийшли з зимової відпустки і розпочали перші тренувальні збори зимового міжсезоння. 

Загалом команда збереться тричі: два рази у Житомирі, а втретє «жовто-зелені» полетять за кордон, повідомляє «Спортивний Житомир».
 

«Я думаю, що всі в хорошому настрої, тому що вже, напевно, багато хто втомився відпочивати. У нас була хороша, досить велика відпустка і, я думаю, хлопці скучили за тренуваннями, за футболом. Тому всі в гарному настрої. До нас приєдналися новачки: Глагола і Терехов, є ще хлопці на перегляді. В процесі зборів ми визначимося ще хто залишиться в команді, хто може поповнить команду. Будемо готуватися поки в одноразовому тренувальному режимі. 4 дні у нас будуть одноразові тренування. Буде ще медобстеження. Хлопці будуть більше працювати з м'ячем. Все буде через м'яч, тому що вони проробили гарну роботу у відпустці. Їм давали домашнє завдання, можна так сказати», - розповідає головний тренер житомирського «Полісся» Сергій Шищенко.

 

На перший тренувальний збір «жовто-зелені» вже запланували два спарингові поєдинки, які відбудуться в Житомирі на стадіоні «Спартак Арена».
 

«Вже з 24 січня будуть дворазові тренування і 30 січня у нас вже перша гра з «Волинню». І другого лютого з «Поділлям» з Хмельницького. Луцьк і Хмельницький приїдуть сюди. Ігри будуть в Житомирі. Наскільки я розумію, у них ніде грати. А у нас з цим начебто, слава Богу, все добре», - додав Шищенко.


Після перших тренувальних зборів команда ще раз збереться в Житомирі, а згодом відбуде в Туреччину, де проведе фінальні треті збори перед стартом весняної частини Чемпіонату.

Як повідомлялося, ФК «Полісся» підсилився двома досвідченими гравцями: контракт з житомирським клубом підписав півзахисник Олександр Глагола і захисник Артем Тєрєхов.
Поділитись

Новини по темі: