26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі біля храму УПЦ МП зріжуть 5 дерев, щоб збудувати паркан

У Житомирі біля храму УПЦ МП зріжуть 5 дерев, щоб збудувати паркан

  • 20 січня, 2021 13:26
  • 1
У Житомирі на Київському шосе храм УПЦ МП видалить 5 дерев, щоб збудувати паркан. Дозвіл на це надали члени виконавчого комітету на засіданні 20 січня.

За зелені насадження парафія святої Рівноапостольної Ольги заплатять 12 тисяч гривень, передає видання Житомир інфо.
 

«Звернулася парафія святої Рівноапостольної Ольги Української Православної церкви з клопотанням і надали рішення виконавчого комітету про надання дозволу на проведення благоустрою. Для того, щоб встановити паркан, по межі 5 дерев попадають в зону видалення. Акт складено, нарахована відновна вартість, яка складає 12 тисяч 406 гривень. Вік дерев за 60 років», – сказала Тетяна Степаницька, заступниця начальника КП «Інспекція з благоустрою. Житомира»


Тетяна Степаницька зауважила, що по проєкту благоустрою ці дерева не матимуть «естетичного вигляду» і надалі передбачено озеленення території.
 

«Є проєкт, вони згідно з проєкту встановлюють по межі огорожу, яка буде прозора, так як це обумовлювалось на виконавчому комітеті. Справа в тому, якщо буде такий гарний благоустрій, який передбачений цією схемою, то ви знаєте, тоді ці дерева не будуть мати того естетичного вигляду і з цим благоустроєм не пов’язуються. Відповідно, якщо буде потім здійснюватись благоустрій, то передбачено там і озеленення, і таке інше, тим паче, що ми не просто дозволяємо видалити, але ще й вони сплачують немалу відновну вартість», – сказала Тетяна Степаницька.


За рішення дозволити видалення зелених насаджень проголосували всі члени виконавчого комітету.
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Богдан Васильчук
20 січня, 2021 18:36:07

Їм релігія не довзоляє паркан перед деревами поставити?