29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Культура
  • Легендарний хор імені Григорія Верьовки дасть концерт у Житомирі

Легендарний хор імені Григорія Верьовки дасть концерт у Житомирі

  • 18 січня, 2021 14:56
Національний заслужений академічний український народний хор імені Григорія Верьовки 1 березня 2021 року дасть концерт у Житомирі з презентацією своєї нової програми.

Хор, який виступав на інавгурації всіх українських президентів, відвідував з концертами Канаду, Мексику. Францію, Швейцарію, Польщу, та здобув світове ім’я, виступить саме для тебе та зробить твій вечір фантастичним та неповторним. 

Колектив бере участь у великих національних державних заходах та відомий, перш за все, своїм розмаїттям хореографічних, пісенних номерів та різнобарвними народними костюмами, які роблять їх виступи ще естетичнішими та духовнішим.

Колектив виконує українські фольклорні твори, вокальні та танцювальні номери культури інших народів, також твори визначних українських композиторів, як от Миколи Лисенка та Левка Ревуцького. Учасники хору просто неперевершено володіють своєю справою. Їх майстерне виконання хореографічних номерів просто заворожує, вокальні номери просто пронизують душу, а розмаїття кольорів на сцені робить магію, ніби це великий калейдоскоп.

Хор імені Григорія Верьовки є найбільшим українським професійним хором, членами якого є понад 150 надзвичайно талановитих людей. Колектив має хорову, оркестрову та хореографічну групи, де провідні ролі виконують народні та заслужені артисти та заслужені діячі мистецтв України.

Концерт відбудеться 1 березня о 19:00 у Житомирському академічному музично-драматичному театрі. Щоб потрапити на концерт, купуйте квитки на сайті karabas.com.
 
Поділитись

Новини по темі: