19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Патрульною поліцією Житомирщини керуватиме 31-річний капітан зі столиці

Патрульною поліцією Житомирщини керуватиме 31-річний капітан зі столиці

  • 18 січня, 2021 12:48
У патрульній поліції Житомирської області новий керівник: від сьогодні 31-річний Євгеній Ганзюк виконуватиме обов’язки начальника управління.  

Як повідомили в патрульній поліції, Ганзюк почав службу у лавах патрульної поліції Києва у 2015 році. Спершу патрулював на лінії, згодом став командиром роти і пізніше йому довірили командування батальйоном.

Нового очільника особовому складу представив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький. Він зазначив, що Євгеній Ганзюк має високий авторитет серед особового складу і повагу колективу.
 

“На всіх посадах він показав гарні результати й довів, що є справжнім лідером, який здатен згуртувати колектив. Ви будете в надійних руках”, – сказав Білошицький.




Новопризначений керівник подякував за підтримку, довіру й зазначив, що готовий працювати максимально ефективно для виконання завдань покладених на патрульну поліцію області.

Згідно з декларацією Євгенія Ганзюка за 2019 рік, він прописаний в місті Буча (передмістя Києва) та отримав за рік в патрульній поліції 253 тис. 242 грн зарплати. 
Поділитись

Новини по темі: