29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Житомирянин за серію розбійних нападів проведе 11 років за ґратами

Житомирянин за серію розбійних нападів проведе 11 років за ґратами

  • 13 січня, 2021 9:55
Вінницький апеляційний суд засудив до 11 років позбавлення волі чоловіка, що скоїв у Житомирі декілька розбійних нападів. Про це "Журналу Житомира" повідомили у Житомирській обласній прокуратурі.
 

"Установлено, що раніше судимий місцевий житель, 1985 року народження, у лютому 2019 року, спільно з іншими особами (матеріали стосовно них виділені в окреме провадження), з метою власної наживи, використовуючи балаклави та інші захисні засоби для приховування слідів злочину, застосовуючи зброю, скоїли розбійні напади у місті Житомирі", – зазначає відомство.


Зокрема, нападники проникли у квартиру приватної підприємниці, та, застосовуючи фізичне насильство, кайданки, погрожуючи зброєю, заволоділи грошовими коштами й талонами на дизельне пальне.

Ще одним об’єктом розбійного нападу стала ювелірна майстерня, у якій зловмисники, залякуючи та погрожуючи зброєю і ножем чоловіку, зв'язали його, побили, після чого заволоділи ювелірними виробами із золота.

Унаслідок розбійних нападів завдано матеріальних збитків потерпілим на загальну суму майже 277 тис. грн. 

"Ухвалою апеляційного суду від 11.01.2021 скасовано вирок Баранівського районного суду, яким особу виправдано за ч. 3 ст. 187 КК України та постановлено новий вирок, яким чоловіка визнано винним у скоєнні злочинів за ч. 3 ст. 187 КК України та засуджено до 11 років позбавлення волі з конфіскацією майна", – інформує прокуратура.
Поділитись

Новини по темі: