29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Афіша
  • Життя на сміттєзвалищі: в Житомирі відбудеться прем'єрний показ вистави «Бельведер»

Життя на сміттєзвалищі: в Житомирі відбудеться прем'єрний показ вистави «Бельведер»

  • 5 січня, 2021 16:32
У Житомирі 8 лютого відбудеться прем'єрний показ вистави "Бельведер" за трагікомедією українського драматурга Анатолія Дяченка. 

Дія відбувається на... сміттєвому звалищі, де живуть симпатичні "бомжихи": романтична Та (Лариса Руснак) і реалістка Ся (Катерина Степанкова). "Апартаментне гніздечко" – старе авто без коліс і телефонну будку, пристосовану як душ, Та піднесено називає "бельведером" (у перекладі з італійської означає «прекрасний вид»), і це як сміх крізь сльози, бо на сморід довкола не звертає уваги і марить про... море. 

Дві жінки з різних причин опинилися на краю життя, між собою вони то сваряться, то миряться, але одного разу на їхній території з’являється Той Самий (Ахтем Сеїтаблаєв)...

Хто насправді явився двом занедбаним душам? Чи дійсно він є тим, ким назвався? Гірка і смішна, дотепна і філософська п’єса Анатолія Дяченка спонукає до роздумів.

Вистава "Бельведер" відбудеться у Житомирському академічному музично-драматичному театрі, початок о 19:00. Щоб потрапити на виставу, купуйте квитки на сайті karabas.com.
 
Поділитись

Новини по темі: