29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Перехожий вкрав у житомирянина ноутбук: чоловік наздогнав крадія і викликав поліцію

Перехожий вкрав у житомирянина ноутбук: чоловік наздогнав крадія і викликав поліцію

  • 4 січня, 2021 16:35
На одній з вулиць Житомира перехожий вкрав ноутбук, поки його власник був на драбині. Інцидент стався у середмісті 2 січня, повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції Житомирської області.

"35-річний житомирянин займався художнім оформленням фасаду майбутньої кав’ярні. Для цього за допомогою ноутбука та проєктора спрямував відповідне зображення на стіну приміщення та, піднявшись на драбину, розпочав роботу. Під час процесу малювання помітив, як проєктоване зображення почало зміщуватись: з’ясувалось, що якийсь молодик намагається викрасти ноутбук", – йдеться у повідомленні.

Господар гаджету кинувся за незнайомцем, який почав утікати. Уникнути зустрічі з власником ноутбука та поліцейськими крадію не вдалося.
 

"Причетного до правопорушення, 23-річного житомирянина, правоохоронці затримали у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) КПК України. Слідчі оголосили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 15 (Замах на кримінальне правопорушення), ст. 186 (Грабіж) КК України", – зазначають правоохоронці.


Нині вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.
Поділитись

Новини по темі: