19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • У Житомирській області за добу заживо згоріли три чоловіки

У Житомирській області за добу заживо згоріли три чоловіки

  • 30 грудня, 2020 12:24
За минулу добу у Житомирській області заживо згоріли три чоловіка. За попередніми даними, пожежі сталися через необережність при палінні.

Як повідомляє «Журналу Житомира» пресслужба ДСНС, 29 грудня о 09:24 на пункт зв'язку 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Коростишів надійшло повідомлення про пожежу у приватному житловому будинку.

По прибуттю пожежних на місце з'ясувалося, що всередині будинку було сильне задимлення. У приміщенні рятувальники знайшли тіло власника будинку - 66-річного пенсіонера.

Подібна пожежа з трагічним наслідком сталася цього ж дня в с. Станишівка Житомирського району. Там селяни побачили, що з-під покрівлі сусіднього житлового будинку йшов дим, і викликали рятувальників. У приміщенні було виявлено тіло 67-річного жителя будинку.

Також під час гасіння приватного будинку у с. Покровське Олевського району пожежники виявили всередині палаючої квартири загиблого 59-річного власника. Через пізнє виявлення і повідомлення про пожежу на момент прибуття рятувальників дерев'яне приміщення було вже повністю охоплено вогнем.

Остаточні причини всіх вищезазначених пожеж наразі встановлюються.
Поділитись

Новини по темі: