26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • 15 років і майже 170 мільйонів: у Житомирі завершили першу чергу реконструкції стадіону «Полісся»

15 років і майже 170 мільйонів: у Житомирі завершили першу чергу реконструкції стадіону «Полісся»

  • 30 грудня, 2020 8:44
У Житомирі завершили реконструкцію першої черги стадіону "Полісся" – відремонтовано легкоатлетичне ядро, футбольне поле та трибуни. 

Про це у коментарі "Суспільне" розповіла керівниця обласного департаменту регіонального розвитку Інна Хоменко.
 

"На цей рік за скорегованим проєктом було виділено орієнтовно 15 мільйонів гривень. На сьогоднішній день підрядником роботи виконані у повному обсязі. Об'єкт готується до здачі в експлуатацію і на сьогодні роботи, які були передбачені проектом виконані всі", – зазначила Хоменко.


Представник компанії підрядника повідомив, що завершена лише перша черга реконструкції.
 

"Зроблена перша черга реконструкції: легкоатлетичне ядро, футбольне поле, трибуни. У другій черзі залишилося зробити центральний вхід із Старого бульвару, зробити всю безпеку, корти та закінчити благоустрій", – розповів Василь Бойко.

 

Житомирянин Сергій Єдинач, який 30 років працює тренером школи олімпійського резерву з легкої атлетики, каже, що реконструкція стадіону сприятиме належній підготовці спортсменів.
 

"Усі сектора, майданчики для легкої атлетики були сертифіковані 28 грудня 2020 року, за що ми вдячні асоціації легкої атлетики України. Сертифікація дасть змогу проводити всеукраїнські змагання різного рівня або міжнародні. Треба ще зробити фотофініш, підключити електронне табло, зробити поле для метання, тенісні корти і загальні майданчики для розвитку фізичної культури", – зазначив тренер.


Нагадаємо, реконструкцію стадіону "Полісся" розпочали в 2005 році. Загальна вартість реконструкції стадіону становить 167 мільйонів гривень.

У листопаді голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко заявив, що стадіон мають здати в експлуатацію до кінця року.
Поділитись

Новини по темі: