19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • На Богунії впродовж ночі полісмени затримали трьох житомирян з наркотиками. ФОТО

На Богунії впродовж ночі полісмени затримали трьох житомирян з наркотиками. ФОТО

  • 29 грудня, 2020 16:23
Впродовж однієї ночі в Житомирі на Богунії патрульні затримали трьох мешканців, які мали при собі наркотики. Крім того, один з них переносив обладнання для виготовлення наркотичних засобів. Про це повідомили у патрульній поліції Житомирської області.

"Близько 2-ї години ночі, під час патрулювання вулиці Миру, інспектори звернули увагу на підозрілого чоловіка. Помітивши патрульних, молодик почав змінювати напрямок руху та помітно нервував", – розповідає патрульна поліція. 

Під час поверхневої перевірки, охоронці порядку виявили у 29-річного місцевого жителя ємності з речовинами та обладнання, схожі на таке, яке використовують для виготовлення наркотичних засобів.
 

"Дві пляшки із прозорою речовиною, зі слів останнього там знаходиться кислота, скляну колбу, шланг, лійку, а також поліетиленовий пакет із фольговими згортками", – говорять правоохоронці.




Другий випадок трапився близько 3-ї години ночі, на проспекті Миру. За порушення правил дорожнього руху інспектори зупинили автомобіль Daewoo Lanos. 
 

"Перевіривши водія за наявними базами, патрульні встановили, що 39-річний житомирянин мав проблеми із законом у сфері обігу наркотиків. При поверхневій перевірці водія, автомобіля та пасажирки 1988 р.н., в останньої виявлено поліетиленовий зіппакетик з порошкоподібною речовиною білого кольору, ззовні схожою на наркотичну", – зазначають правоохоронці.




У третьому випадку патрульні зупинили водія, який не тільки мав при собі речовини, ймовірно, наркотичного походження, а ще й сам перебував з ознаками наркотичного сп’яніння.
 

"Близько 23-ї години, на проспекті Миру екіпаж патрульних помітив автомобіль Citroën Xantia, водій якого порушив ПДР. Під час розмови із 26-річним керманичем, патрульні помітили, що він має характерні ознаки наркотичного сп'яніння. Від проходження огляду у лікаря-нарколога, водій відмовився у присутності двох свідків. Оскільки поведінка водія була підозрілою, згідно зі ст. 34 закону України "Про Національну поліцію" патрульні здійснили поверхневу перевірку транспортного засобу в результаті якої в салоні автомобіля виявили рожеву порошкоподібну речовину, ймовірно наркотичного походження", – інформує патрульна поліція Житомирської області.




На водія складено протокол за відмову від проходження огляду на стан сп’яніння та винесено постанову за порушення правил дорожнього руху.

Усі речі вилучені в присутності понятих та направлені на експертизу. Незаконне зберігання наркотичних речовин передбачає кримінальну відповідальність у вигляді позбавлення волі строком до 3 років.
Поділитись

Новини по темі: