20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • На Житомирщині суд взяв під варту чоловіка: його підозрюють у зґвалтуванні 8-річної дівчинки

На Житомирщині суд взяв під варту чоловіка: його підозрюють у зґвалтуванні 8-річної дівчинки

  • 28 грудня, 2020 14:08
У місті Бердичів затримали і взяли під варту 36-чоловіка, якого підозрюють у зґвалтуванні дитини. Про це 28 грудня повідомив Бердичівський міськрайонний суд Житомирської області.

Бердичівлянина підозрюють в тому, що протягом серпня-грудня цього року він за місцем свого проживання систематично вчиняв дії сексуального характеру щодо 8-річної дівчинки.
 

"Слідчий суддя Бердичівського міськрайонного суду розглянув клопотання поліції про взяття під варту 36-річного жителя міста, якого підозрюють у зґвалтуванні дитини віком до 14 років (кримінальне правопорушення, передбачене частиною 4 статті 152 КК України). Необхідність застосування найжорсткішого запобіжного заходу органи досудового слідства мотивували тим, що містянин може незаконно впливати на потерпілу і свідків або скоїти нове правопорушення. Також існує ризик, що він буде переховуватись від слідства, може знищити або сховати будь-яку з речей, що мають істотне значення для з’ясування обставин злочину. Клопотання слідчого поліції підтримав прокурор", – інформує суд.


Суд виніс ухвалу про застосування до чоловіка запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою терміном 60 діб без права внесення застави.

У разі визнання винним в інкримінованому злочині, бердичівлянину загрожує до 10 років позбавлення волі.
Поділитись

Новини по темі: