28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • П'яний чоловік «замінував» мости в Коростишеві: поліції довелося перевіряти всі споруди. ФОТО

П'яний чоловік «замінував» мости в Коростишеві: поліції довелося перевіряти всі споруди. ФОТО

  • 23 грудня, 2020 12:31
22 грудня невідомий чоловік зателефонував до поліції і повідомив про замінування мостів у місті Коростишів. Правоохоронці відреагували на повідомлення та перевірили всі мости.
 

"Уночі 22 грудня до Коростишівського відділу поліції надійшло повідомлення про замінування мостів у районному центрі. Утім, з’ясувати в абонента, який саме міст заміновано, не вдалося. Відтак працівники вибухотехнічної служби ГУНП та місцевого відділу поліції провели обстеження всіх об’єктів інфраструктури в місті", – інформує ГУ Нацполіції Житомирської області.


У результаті ретельних пошуків жодних небезпечних предметів чи речовин виявлено не було.



Водночас правоохоронці встановили і затримали автора неправдивого повідомлення – 47-річного жителя м. Коростишева. У чоловіка вилучили мобільний телефон, з якого він здійснив неправдиве повідомлення.

Попередньо відомо, що чоловік вчинив правопорушення, перебуваючи під дією алкоголю. 
 

"Під час його медичного освідування на стан сп'яніння показник становив 1,6 проміле. Відомо, що раніше чоловіка неодноразово притягували до відповідальності, у тому числі за незаконне зберігання наркотичних засобів, домашнє насильство тощо", – говорять у поліції.


Чоловікові за скоєне загрожує позбавлення волі на строк від 2 до 6 років.

Поділитись

Новини по темі: