28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Житомирянка всадила ножа в свого коханого: від отриманих поранень чоловік помер

Житомирянка всадила ножа в свого коханого: від отриманих поранень чоловік помер

  • 21 грудня, 2020 12:28
У Житомирі поліція розслідує вбивство жінкою співмешканця. Інцидент стався днями в одному з гуртожитків міста. Про це повідомили в ГУ Нацполіції Житомирської області.
 

"Надійшло повідомлення від працівників "швидкої" про поранення жителя одного з житомирських гуртожитків. Медики констатували смерть 45-річного чоловіка. На місце події прибула слідчо-оперативна група Житомирського відділу поліції. На тілі загиблого виявили поранення грудної клітини та направили для проведення судово-медичної експертизи", – інформують правоохоронці.


Попередньо встановлено, що того дня загиблий разом з 27-річною співмешканкою приймали гостей та вживали спиртне. Вже увечері, залишившись наодинці, співмешканці посварилися. Конфлікт переріс у з'ясування стосунків, у ході якого жінка вдарила чоловіка ножем.

Поліцейські затримали співмешканку загиблого. Слідчі оголосили їй про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України. Нині вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу.

Відповідно до чинного законодавства жінці загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.
Поділитись

Новини по темі: