29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Протаранив декілька машин і втік. У Житомирі поліція шукає винуватця ДТП. ВІДЕО

Протаранив декілька машин і втік. У Житомирі поліція шукає винуватця ДТП. ВІДЕО

  • 15 грудня, 2020 9:14
  • 1
У Житомирі розшукують водія машини, який протаранив декілька авто та втік з місця ДТП. Інцидент стався днями біля житлового будинку по вул. Охримова гора.

Найбільше постраждала машина Сергія Кудрякова. Житомирянин розповідає, що залишив свій автомобіль біля будинку, не встигнувши піднятися до квартири, почув гуркіт і скрегіт заліза. Спустившись на вулицю, чоловік виявив свій автомобіль в 20 метрах від місця паркування, до того ж розбитим.

"На шум повибігали сусіди. Їхні автівки теж зачепило. А машину Сергія знайшли за 20 метрів у сусідському паркані. Винуватець ДТП з місця події втік", – інформує СК1.

На місці події винуватець лишив відірваний логотип Volvo. Поліцейські склали схему ДТП та відібрали пояснення у свідків.
 

"В учасників дорожньо-транспортної пригоди відібрано пояснення, замальовано схему ДТП та передано матеріали до відділу розшуку та опрацювання ДТП, нашого управління. В подальшому ця інформація буде внесена до бази, а автомобіль, який за ознаками перебував на місці події і залишив це місце, буде внесено до бази для того, щоб його знайти, встановити особу водія, і притягнути до адміністративної відповідальності", – зазначив пресофіцер патрульної поліції.

 
Поділитись

Новини по темі:

Комментарии

Сергей Москвин
15 грудня, 2020 13:28:21

Журналист без маски!??!?