20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Депутати обрали заступників голови Житомирської облради

Депутати обрали заступників голови Житомирської облради

  • 27 листопада, 2020 16:43
Першим заступником голови Житомирської обласної ради обрано Олега Дзюбенка. Відповідне рішення за результатами таємного голосування було підтримано більшістю голосів під час засідання першої сесії Житомирської обласної ради VIIІ скликання.

«За результатами голосування за першого заступника голови обласної ради, кандидатуру Олега Дзюбенка підтримали 53 депутата», – повідомив голова лічильної комісії Олександр Чорноморець.
 

«Як найвищий орган представницької влади в області Житомирська обласна рада повинна мати стратегічний напрямок своєї діяльності – підтримку місцевого самоврядування, а також налагодження високого рівня конструктивної співпраці з виконавчою владою в регіоні. Окрім того, серед пріоритетів – сприяти дотриманню законності та правопорядку в області», – зазначив Олег Дзюбенко у вступному слові.




На посаду заступника голови обласної ради було внесено кандидатуру Володимира Ширми.

Волевиявлення здійснили 54 депутати. За результатами підрахунку голосів, за кандидатуру Володимира Ширми проголосувало 48 народних обранців.
 

«Перш за все, хочу привітати вас всіх з обранням депутатами Житомирської обласної ради. Дякую за довіру, та обіцяю, що всі свої зусилля, знання та досвід я використаю для консолідації всіх політичних сил, представлених в обласній раді, задля розв’язання проблем, які турбують наших виборців», – сказав під час свого виступу Володимир Ширма.




Як повідомляв «Журнал Житомира», головою Житомирської обласної ради став депутат партії «Слуга народу» Володимир Федоренко.
 

Довідка


Олег Дзюбенко – директор державного підприємства «Малинське лісове господарство». Дзюбенко був обраний в обласну раду сьомого скликання від Блоку Петра Порошенка. На виборах 2020 року балотувався від партії «Наш край».

Володимир Ширма – у 2015 році став депутатом Житомирської обласної ради від Блоку Петра Порошенка. У 2016 році став головою обласної ради. На виборах 2020 року Ширма балотувався до облради від партії «Пропозиція».
Поділитись

Новини по темі: