28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Новообрані депутати Житомирської облради завтра зберуться на першу сесію

Новообрані депутати Житомирської облради завтра зберуться на першу сесію

  • 26 листопада, 2020 8:27
Перша сесія Житомирської обласної ради VIII скликання відбудеться у п'ятницю, 27 листопада. Відповідне рішення ухвалила обласна територіальна виборча комісія.

"Відповідно до частини 3 ст. 46 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" Житомирська обласна територіальна виборча комісія призначила першу сесію Житомирської обласної ради VIII скликання на 27 листопада. Відповідну постанову №76 було прийнято 25 листопада на засіданні обласної ТВК", – інформує пресслужба облради.

На перше засідання новобообрані депутати зберуться о 10:00 в сесійній залі.



Рішення про призначення дати першої сесії Житомирської обласної ради прокоментував голова ОДА Віталій Бунечко.
 

"Переконаний, що чим скоріше новообрані депутати приступлять до повноцінної роботи, тим краще буде для області. Зі свого боку можу запевнити, що Житомирська обласна державна адміністрація та я особисто, готові до плідної співпраці з депутатським корпусом. Вже найближчим часом плануємо винести на обговорення обласні програми та питання, що стосуються таких важливих напрямків життя області як розвиток системи охорони здоров'я та освітніх закладів, надання соціальних послуг, формування бюджету наступного року, розвиток економіки та залучення інвестицій й багато іншого", – написав Бунечко на своїй Facebook-сторінці.


Як повідомляв "Журнал Житомира", ЦВК встановила підсумки голосування за кандидатів в депутати Житомирської обласної ради. До обласної ради пройшли депутати 9 із 13 партій, які брали участь у виборах.
Поділитись

Новини по темі: