19 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирській області у чоловіка викрали автомобіль: він залишив ключі в замку запалювання

У Житомирській області у чоловіка викрали автомобіль: він залишив ключі в замку запалювання

  • 24 листопада, 2020 13:58
У Житомирській області поліцейські оперативно затримали чоловіка, що викрав чужу автівку. Події розгорталися ввечері 23 листопада в Андрушівському районі.

Як розповіли "ЖЖ" у поліції, водій залишив свій Renault Duster біля дому із ключем у замку запалення, а сам відлучився на кілька хвилин. Коли ж повернувся, то не виявив машину на місці паркування.
 

"Ми отримали інформацію, що розшукуваний автомобіль рухається автодорогою Житомир – Сквира убік Житомира. Відтак були зорієнтовані чергові наряди поліцейських груп швидкого реагування. Урешті водія на викраденій автівці ми заблокували на зупинці громадського транспорту поблизу с. Волиця", - розповів начальник Андрушівського ВП ГУНП Олександр Прокопчук.




Викрадачем виявився 23-річний житель міста Андрушівка. Правоохоронці доставили його до місцевого відділення поліції. Чіткого пояснення своєму вчинку він не дає. 

У чоловіка медики взяли кров на дослідження для встановлення вживання ним заборонених речовин. За скоєне йому загрожує обмеження волі на строк від 3 до 5 років або позбавленням волі на той самий термін.
Поділитись

Новини по темі: