25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Не сподобалось, що квіти продає 10-річна дівчинка: поліція розповіла подробиці стрілянини у Житомирі

Не сподобалось, що квіти продає 10-річна дівчинка: поліція розповіла подробиці стрілянини у Житомирі

  • 13 листопада, 2020 12:12
Погрожував пістолетом і влаштував бійку. Саме так житомирянин відреагував на те, що неподалік супермаркету АТБ квіти продавала 10-річна дівчинка.

Про це "Журналу Житомира" 13 листопада повідомили у ГУ Нацполіції Житомирської області.
 

"Події розгортались близько 17:30 по вулиці Великій Бердичівській в обласному центрі. За наявною наразі інформацією, конфлікт виник на виході з магазина через продаж там 10-річною дитиною квіток. Один з покупців зробив зауваження 47-річній жінці про використання дитячої праці у власних недоброчесних цілях. Між ними зав’язалась словесна перепалка, під час якої чоловік ще й вдарив жінку в обличчя. Згодом свої агресивні дії він супроводив кількома пострілами угору зі стартового пістолета. Ним же, за словами заявниці, він їй і погрожував", – йдеться у повідомленні.


Учасником конфлікту виявився 31-річний житель Житомира. Також встановлено, що дівчинка, чиї дії стали причиною конфлікту, є онукою постраждалої жінки.

Чоловіка затримали, а зброю вилучили та направили на експертне дослідження. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) ККУ.

Як повідомлялося, ввечері 12 листопада на Великій Бердичівській чоловік влаштував стрілянину біля супермаркету.
Поділитись

Новини по темі: