20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Фатальне зіткнення фури та маршрутки: на Житомирщині судитимуть водія вантажівки

Фатальне зіткнення фури та маршрутки: на Житомирщині судитимуть водія вантажівки

  • 12 листопада, 2020 15:49
У Житомирській області судитимуть водія вантажного автомобіля, який в серпні 2020 року спровокував смертельну дорожньо-транспортну пригоду.

Трагічна подія сталася на ділянці автодороги Київ-Ковель-Ягодин поблизу с. Грозине Коростенського району. 
 

"За даними слідства, 64-річний мешканець м. Запоріжжя, керуючи автопоїздом МАN із напівпричепом, втратив контроль над дорожньою обстановкою, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з маршрутним автобусом Volkswagen, який виконував рейс сполученням Київ-Лугини", – повідомляє обласна прокуратура.


Унаслідок дорожньо-транспортної події 47-річний водій маршрутного автобусу та його пасажири віком 44, 29 і 19 років загинули на місці ДТП.

"За процесуального керівництва Житомирської обласної прокуратури слідчі поліції закінчили досудове розслідування у кримінальному провадженні. Наразі обвинувальний акт у кримінальному провадженні за ч. 3 ст. 286 КК України скеровано до суду", – додають у відомстві.

Якщо суд визнає водія винним, йому загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3-х років.
Поділитись

Новини по темі: