27 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Влада
  • Четверо новообраних депутатів відмовились від мандатів у Житомирській міській та обласній радах

Четверо новообраних депутатів відмовились від мандатів у Житомирській міській та обласній радах

  • 12 листопада, 2020 11:58
Станом на ранок 12 листопада четверо новообраних депутатів відмовились від мандатів: двоє в обласній раді та двоє в Житомирській міській раді.

Про це повідомляє видання Житомир інфо з посиланням на обласну та міську ТВК.
 

«У нас написали заяви на відмову двоє обраних депутатів обласної ради: Анжеліка Лабунська, замість неї буде депутатом Микола Григорович та Неля Ковалюк, замість неї буде Алла Мусевич», – розповів голова обласної ТВК Євгеній Лех.


Анжеліка Лабунська балотувалась від партії ВО «Батьківщина» і є депутаткою Верховної ради України. На її місце в облраду проходить чинний депутат ради Микола Григорович.

Неля Ковалюк, заступник директора КУ «Центр комплексної реабілітації для дітей з інвалідністю» балотувалась від партії «Пропозиція», також була обрана депутаткою Житомирської міської ради і відмовилась від депутатського крісла в облраді на користь міської ради. Її місце у списку депутатів облради від «Пропозиції» займе Алла Мусевич, адвокатка з Бердичева.

Список новообраних депутатів Житомирської міської ради покинули Сергій Сухомлин, який обраний Житомирським міським головою, балотувався від партії «Пропозиція» та Володимир Кропивницький від партії «Сила і честь».

Володимир Кропивницький є чинним депутатом обласної ради і за результатами виборів також проходить до облради. Зазначимо, що депутатом міської ради також обрано і дружину Володимира Кропивницького – Людмилу Кропивницьку.
 

«Володимир Кропивницький обрав обласну раду, а його дружина Людмила Кропивницька вже буде у міській. Ми поки приймаємо заяви про відмови, а потім будемо визначати, хто проходить в раду замість тих, які відмовились від мандатів», – каже голова міської ТВК Оксана Плис.


Результати виборів до Житомирської міської ради

Результати виборів до Житомирської обласної ради

Поділитись

Новини по темі: