29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Поліція затримала злочинців, які кілька місяців обкрадали квартири житомирян

Поліція затримала злочинців, які кілька місяців обкрадали квартири житомирян

  • 11 листопада, 2020 9:43
У Житомирі викрили злочинну групу, члени якої підозрюються у скоєнні низки крадіжок з квартир житомирян протягом липня-жовтня 2020 року.

"Викриті у крадіжках – жителі обласного центру, 1986 та 1974 років народження, один із них громадянин країни кавказького регіону. Обидва раніше уже притягувались до кримінальної відповідальності за майнові злочини, окрім того, потрапляли у поле зору правоохоронців через участь у незаконному обігу наркотичних засобів", – розповіли "Журналу Житомира" у поліції області.

10 листопада поліцейські провели санкціоновані обшуки за місцем проживання обох. 
 

"Знайдено одяг, побутову техніку, гроші, колекційні монети, нагороди та інші, ймовірно викрадені з чужих осель, речі. Також під час слідчих дій вилучались мобільні телефони, банківські картки, відмички, взуття, наркотичні засоби та інші свідчення протиправної діяльності", – зазначають правоохоронці.


Одному із чоловіків уже оголошено про підозру у вчиненні кримінальних діянь, щодо його поплічника – це питання наразі розглядається. Після проведення необхідних слідчих процесуальних дій поліцейські клопотатимуть про обрання обом запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування проводиться за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.






ФОТО: поліція
 
Поділитись

Новини по темі: