26 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Події
  • Збив на узбіччі і втік. Поліція шукає свідків смертельної ДТП у Житомирській області

Збив на узбіччі і втік. Поліція шукає свідків смертельної ДТП у Житомирській області

  • 10 листопада, 2020 10:43
Поліція Житомирської області розшукує водія автомобіля, який збив на смерть жінку і втік з місця дорожньо-транспортної пригоди.

Як повідомили "Журналу Житомира" у ГУ Нацполіції, ДТП сталася 9 листопада близько 19:30 на 1 км автодороги Біла Криниця - Радомишль.
 

"Водій невстановленого автомобіля, ймовірно вантажівки, рухаючись зі сторони с. Мигалки Київської області у напрямку м. Радомишля, здійснив наїзд на пішохода, яка рухалась по узбіччю дороги", – розповідають правоохоронці.


Пішохід отримала тілесні ушкодження несумісні з життям. Встановлено, що загибла жінка – 46-річна жителька с. Біла Криниця.

Наразі поліція шукає водія-втікача і свідків смертельної ДТП.

"Шановні громадяни! Якщо ви були свідками або очевидцями вказаної дорожньо-транспортної пригоди або проїздили по автодорозі Біла Криниця – Радомишль 9 листопада з 18:00 до 20:00 години та маєте записи автомобільного відеореєстратора, просимо звернутися безпосередньо до Радомишльського відділення поліції ГУНП в Житомирській області за адресою: м. Радомишль, вул. Мала Житомирська, 11а, або зателефонувати за номером (04132) 4-23-13 чи на спецлінію 102", – закликають правоохоронці.
Поділитись

Новини по темі: