26 квітня, 2024
Ми в соцмережах

У Житомирській області за 2 дні зафіксували сотню порушень карантину

  • 9 листопада, 2020 13:22
Протягом вихідних поліцейські Житомирщини зафіксували майже сотню порушень карантинних обмежень. Порушення були виявлені у всіх районах області. 

"Рейдові групи поліцейських працюють з жителями області, роз’яснюючи необхідність дотримання встановлених обмежень. Водночас, як крайній аргумент правоохоронці оформлюють і адміністративні матеріали за порушення правил карантину", – пояснюють у поліції Житомирської області.

7-8 листопада правоохоронці склали 98 протоколів за ст. 44-3 КУАП.  

Так, поліцейські у Житомирі оформили 8 протоколів, у Житомирському районі - 13 матеріалів, по 6 порушень зафіксували у Бердичівському та Радомишльському районах, 5 – у Баранівському, по 4 – Андрушівському, Романівському, Новоград-Волинському, по 3 – у Брусилівському, Любарському, Овруцькому та Хорошівському районах.

"Поліцейські продовжують профілактичні рейди із контролю за дотриманням встановлених правил карантину та звертаються до жителів області: збереження здоров’я, а дуже часто і життя, залежить від вашої свідомості, самодисципліни та відповідальності", – повідомляє ГУНП.

Як повідомляв "Журнал Житомира", в Україні запровадили штрафи за відсутність масок в громадських місцях. Штраф може стягуватися на місці вчинення порушення.
Поділитись

Новини по темі: