29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Житомирянин зберігав в квартирі на балконі бойові гранати РГД-5. ФОТО

Житомирянин зберігав в квартирі на балконі бойові гранати РГД-5. ФОТО

  • 9 листопада, 2020 11:47
Правоохоронці під час обшуку звичайної житомирської квартири виявили гранати РГД-5, підривачі, димові гранати та вибухові пакети. Про це 9 листопада повідомили в ГУ Нацполіції області.

"Небезпечні боєприпаси поліцейські виявили за місцем проживання 55-річного чоловіка. Окрім чоловіка, у квартирі також проживають ще троє людей, серед них 3-річна дитина", – зазначає поліція.

6 гранат РГД-5 і підривачі поліцейські виявили у тумбочці на балконі. 5 димових гранат та 10 вибухових пакетів було знайдено у шафі в одній з кімнат квартири.
 

"Небезпека від зберігання вибухонебезпечних предметів у жилій оселі, багатоквартирному будинку, у рази збільшувалась від легкодоступності їх знаходження. У будь-який момент дитина залишившись без нагляду могла зацікавитись незвичними предметами", – прокоментував ситуацію т.в.о. начальника Житомирського відділу поліції Володимир Богдан.


У ГУ Нацполіції наголошують, що слідчі дії проводились за відповідною ухвалою суду.

Власника арсеналу поліцейські затримали. Досудове розслідування проводиться за ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.





ФОТО: Нацполіція
Поділитись

Новини по темі: