24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Голи-красені допомогли житомирському «Поліссю» здобути чергову перемогу. ВІДЕО

Голи-красені допомогли житомирському «Поліссю» здобути чергову перемогу. ВІДЕО

  • 6 листопада, 2020 10:19
Житомирське "Полісся" вдало з'їздило у Донецьку області. У місті Краматорськ підопічні Шищенка впевнено обіграли місцевий "Авангард" і закріпилися серед лідерів чемпіонату.

Як повідомляє Sportarena, команди почали поєдинок досить рівно, але перший небезпечний момент створили гості: Ярослав Галенко здорово бив з меж штрафного майданчика, але трохи не зумів потрапити в дальній кут воріт Микити Якубенка. Далі "Полісся" лише продовжило нарощувати свою перевагу, а небезпека попереду виходила все від того ж Галенка, але так само був активний і Денис Галенков.

"Полісся" контролювало гру і атакувало, але "Авангард" не соромився закриватися в захисті і сподіватися на контратаки і стандартні положення. У кінцівці тайму команда з Краматорська і зовсім могла відкрити рахунок після кутового, але Сорокіну не вдався акцентований удар з непоганої позиції. У підсумку команди пішли на перерву з нулями на табло, що більше влаштовувало саме "Авангард".

"Полісся" розпочало другий тайм непогано, що в підсумку втілилося в гол на 55-й хвилині. Результативна атака почалася після викиду м’яча з ауту, потім Денис Галенков зробив точну подачу в штрафну, де Андрій Понєдєльнік переважив на другому поверсі суперника і точно вбив м’яч у кут воріт Якубенка. 1:0 – житомиряни забили справедливий м’яч, на який напрацювали.

Недовго рахунок протримався таким, адже вже через три хвилини "Полісся" забило другий м’яч. Вадим Жук скинув м’яч до вільного Ярослава Галенка, а той приголомшливо пробив з-за меж штрафного точно в ближній кут – 2:0. Вже до 60-ї хвилини житомиряни зробили солідну заявку на успіх, але потім змогли і зовсім зняти всі питання на 76-й хвилині: здалося, що після подачі кутового Денис Галенков замкнув м’яч у сітку, але насправді “сухий лист” записав на свій рахунок Максим Гавриленко, який закрутив м’яч у сітку від кутового прапорця (саме на нього записали гол). 3:0.
 

У підсумку "Полісся" могло забивати ще, але вистачило і трьох м’ячів. Житомиряни спокійно довели справу до перемоги і поліпшили своє становище у верхній частині турнірної таблиці, піднявшись на шосте місце.

MAN OF THE MATCH - ЯРОСЛАВ ГАЛЕНКО (ПОЛІССЯ)

Зіграв дуже активно і забив визначальний м’яч зустрічі, та ще й як. Приголомшлива індивідуальна майстерність Галенка втілилася в красивий і точний удар точно в кут воріт Авангарду.
 

Авангард (Краматорськ) – Полісся (Житомир) 0:3 (0:0)

Голи: Понєдєльнік, 55, Галенко, 58, Гавриленко, 76

Поділитись

Новини по темі: