20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Виконком підняв ціни: комунальна лабораторія тепер робить ПЛР-тести за 1100 грн

Виконком підняв ціни: комунальна лабораторія тепер робить ПЛР-тести за 1100 грн

  • 4 листопада, 2020 13:06
У Житомирі в комунальній лабораторії підвищили вартість ПЛР-діагностики. Відтепер здати тест на коронавірус коштує 1100 гривень. 

Відповідне рішення було прийнято сьогодні, 4 листопада, на засіданні виконавчого комітету.
 

«Встановити тариф на послугу з виявлення РНК вірусу COVID-19 методом ПЛР-діагностики, що надається у відділі ПЛР-діагностики клініко-діагностичної лабораторії комунального підприємства «Дитяча лікарня імені В.Й. Башека» Житомирської міської ради у розмірі 1100,00 грн. Ввести тариф в дію з дня прийняття цього рішення», - йдеться у рішенні.


Коментуючи в ході засідання виконкому таке рішення, заступниця міського голови Світлана Ольшанська зазначила, що це зумовлене зростанням мінімальної заробітні та курсом іноземної валюти, через що зросли ціни на основні витратні матеріали.

Як повідомляв «Журнал Житомира», послуга з виявлення РНК вірусу COVID-19 методом ПЛР-діагностики в комунальній лабораторії коштувала 998 грн.

Нагадаємо, безкоштовно ПЛР-аналіз на коронавірус проводять працівникам бюджетних установ, які у власності громади: медики, педагоги та інші. Не потрібно сплачувати за аналіз і пацієнтам, які мають направлення лікаря.
Поділитись

Новини по темі: