20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Спорт
  • Усик переміг Чісору рішенням суддів і кинув виклик Ентоні Джошуа. ВІДЕО

Усик переміг Чісору рішенням суддів і кинув виклик Ентоні Джошуа. ВІДЕО

  • 1 листопада, 2020 13:37

Український суперважковаговик Олександр Усик одноголосним рішенням суддів переміг британця Дерека Чісору. Бій відбувся в Лондоні на стадіоні "Уемблі" і тривав усі 12 раундів.

Стартові раунди першим номером працював британський боксер, завдавши супернику багато точних ударів. Однак з плином часу Чісора сповільнився, а Усик перехопив ініціативу і активно провів решту частину поєдинку. Як підсумок, перемога українця одноголосним рішенням суддів - 117-112, 115-113, 115-113.

Для Усика, який є колишнім абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі, це був другий бій в хевівейті та 18 на професійному рингу, - передає сайт новости бокса.

Спочатку цей поєдинок був відбутися в травні, проте був перенесений через пандемію коронавірусу. У наступному бою Олександр Усик повинен буде битися з чемпіоном світу у важкій вазі за версією IBF, WBA, WBO і IBO Ентоні Джошуа.

 

Усик кинув новий виклик: я йду за тобою!

Як повідомляється, відразу після бою український супертяж Олександр Усик викликав на бій чемпіона світу в чотирьох найбільш престижних організаціях Ентоні Джошуа. Разом з цією перемогою Усик - офіційний претендент на титул чемпіона світу за версією WBO. Прямо з рингу українець вигукнув: "Ентоні, привіт", чим викликав посмішку британського чемпіона, який був у залі та стежив за поєдинком свого ймовірного майбутнього суперника.

Джошуа повинен буде зустрітися з Усиком у разі своєї перемоги над Кубратом Пулєвим в наступному бою.
 

 

 

Поділитись

Новини по темі: