23 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Під домашній арешт посадили житомирянку, яку підозрюють у підкупі виборців

Під домашній арешт посадили житомирянку, яку підозрюють у підкупі виборців

  • 28 жовтня, 2020 10:17
Суд відправив під домашній арешт житомирянку, яку підозрюють в організації підвозу та підкупу виборців. Про це інформує відділ комунікації поліції Києва.

«43-річній мешканці Житомира слідчі повідомили про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч. 4 ст. 160 (Підкуп виборця, учасника референдуму) Кримінального кодексу України, а суд обрав запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв «Журнал Житомира», 25 жовтня, у день голосування, правоохоронці встановили факт організованого підвозу громадян із Житомирської області до виборчих дільниць у Святошинському районі Києва.

Поліцейські встановили, що затримана з липня місця підбирала громадян, з-поміж мешканців Житомирщини для подальшої участі в голосуванні на місцевих виборах 25 жовтня у Києві.

У поліції зазначають, що у день голосування жінка зібрала копії паспортів та направилася з ними до столиці двома автобусами. Після голосування за «потрібного кандидата» та політсилу тим, хто проголосував, обіцяли виплати по 1000 гривень.

Жінці загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 7 років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк 5 років.

Поділитись

Новини по темі: