23 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Суспільство
  • У Житомирі чоловік порвав виборчі бюлетені, бо не зрозумів, як їх заповнювати

У Житомирі чоловік порвав виборчі бюлетені, бо не зрозумів, як їх заповнювати

  • 25 жовтня, 2020 13:18
У Житомирі на виборчій дільниці №181364 виборець, не розібравшись як заповнити бюлетені, розсердився і порвав їх на очах у членів дільничої виборчої комісії. 

Дільниця знаходиться на  майдані Визволення, 1. Про це повідомляють спостерігачі ОПОРИ.
 

«Чоловік взяв бюлетені і пішов у кабінку голосувати, через декілька хвилин вийшов і пішов до журналістів, які у цей час прийшли на дільницю, попитати як правильно потрібно заповнювати бюлетень. Вони сказали, що не мають права йому нічого казати і сказали, що він сам має розібратися. Чоловік у свою чергу розсердився і демонстративно порвав бюлетені на очах у членів ДВК та пішов геть», – розповідає спостерігач.


Члени ДВК викликали поліцію і склали акт. Такі дії можуть бути розцінені як хуліганство відповідно до статті 296 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, виборчі дільниці у Житомирі працюватимуть до 20:00. Кожен виборець отримає на своїй дільниці по 4 бюлетені: блакитного кольору – вибори депутатів обласної ради; світло-зеленого кольору – вибори депутатів районної ради; світло-жовтого кольору – вибори депутатів міської ради; світло-рожевого кольору – вибори міського голови.

 
Поділитись

Новини по темі: