23 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Політика
  • Олена Розенблат: «Житомиру терміново потрібен сміттєпереробний завод». ВІДЕО. ФОТО

Олена Розенблат: «Житомиру терміново потрібен сміттєпереробний завод». ВІДЕО. ФОТО

  • 16 жовтня, 2020 19:09
Житомиру необхідна комплексна програма сортування сміття та сміттєпереробний завод. Вирішити цю «віковічну» проблему має намір кандидатка на посаду Житомирського міського голови, співзасновниця ГО «За Житомир твоєї мрії» - Олена Розенблат. У своїй програмі кандидата «За Житомир твоєї мрії», яка була написана разом з житомирянами, на основі їх пропозицій, вона виділила окремий розділ «Чистий Житомир», у якому є такі пункти:
  1. Усунути монополії на вивезення сміття (Термін виконання – 6 місяців)
  2. Будівництво сміттєпереробного заводу (Термін виконання –2,5 роки)
  3. Запровадження роздільного збору і сортування сміття (Термін виконання –2,5 роки)
 
 

«Обіцянки влади так і залишилися обіцянками! Я бачу реальну проблему і готова діяти — гарантую, що у Житомирі буде завод із переробки сміття! У Житомир приїжджали іноземні інвестори, які були готові збудувати сміттєпереробний завод, але у міськраді нам відповіли, що є більш вигідні пропозиції. Пройшло 5 років: завод так і не побудований, Житомир потерпає від сміття. Дивлячись на житомирське сміттєзвалище мені хочеться запитати: «Де ж ці вигідні пропозиції?». Я побудую сміттєпереробний завод. Я Вам це гарантую», - заявила Олена Розенблат.



Скільки часу може на це піти? Чи погодяться працювати з містом інвестори, яким вже відмовили?

- Я пам’ятаю, що ті інвестори, які готові були побудувати такий завод у Житомирі, вони казали, що їм необхідно півтора роки. Якщо оголосити знову, що Житомир шукає інвесторів на будівництво сміттєпереробного заводу – я думаю що до нас приїде не один інвестор, - розповіла Олена Розенблат у програмі «Діалоги».

Пресслужба Олени Розенблат, кандидатки на посаду Житомирського міського голови, співзасновниці ГО «За Житомир твоєї мрії».








 
Поділитись

Новини по темі: