24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирській області п'яні хлопці напали на поліцейських, які приїхали їх затримувати

У Житомирській області п'яні хлопці напали на поліцейських, які приїхали їх затримувати

  • 9 жовтня, 2020 17:12
У Чуднівському районі Житомирській області компанія п'яних молодиків щось не поділила і почалася бійка. На місце події викликали наряд поліції і вже невдовзі хулігани напали на них. Як повідомили "Журналу Житомира" у поліції Житомирської області, події розгортались вночі 9 жовтня у селі Бейзимівка.
 

"У дворі були агресивні парубки, які відмовлялись йти геть. Наряд групи реагування Чуднівського відділення, виїхавши до села, застав на місці трьох хлопців з явними ознаками сп’яніння. На зауваження поліцейських щодо припинення дебошу і сутички ті відреагували ще більшою агресією і кинулись у бійку з правоохоронцями", – інформують правоохоронці.


Також під час хуліганських дій був пошкоджений і службовий автомобіль.

У результаті вказаних подій уночі були затримані троє місцевих жителів, 2000, 1996 та 1995 років народження. Вони перебували у стані алкогольного сп’яніння.

"Їх дії кваліфіковано за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Після оголошення підозри вирішуватиметься питання про запобіжний захід для них", – додають у поліції.

Санкція статті, за якою ведеться досудове розслідування, передбачає відповідальність у вигляді обмеження або позбавлення волі терміном до 5 років.
Поділитись

Новини по темі: