24 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирській області спіймали «на гарячому» банду магазинних крадіїв. ФОТО

У Житомирській області спіймали «на гарячому» банду магазинних крадіїв. ФОТО

  • 7 жовтня, 2020 9:17
У Житомирській області спецпризначенці упіймали на гарячому групу магазинних злодіїв. Крадії поцупили з сільської крамниці гроші, цигарки та алкоголь. Винесли ще й термінал поповнення рахунків.

За словами поліцейських, вони вийшли на слід злочинців за почерком крадіжок, які ті скоювали переважно у сільських крамницях.
 

"6 жовтня уночі працівники карного розшуку спільно з бійцями КОРДу затримали 4 парубків після вчинення ними крадіжки з магазину у с. Заріччя Овруцького району.Молодики, серед іншого майна, також прихопили з собою термінал поповнення рахунків. За спробами його зламати їх і застали поліцейські неподалік від торговельного приміщення", – розповіли у поліції.


Затримані та їх спільник є жителями м. Коростеня, віком від 20 до 27 років. Частина з них раніше уже притягувалися до кримінальної відповідальності за учинення майнових злочинів.

За наявною інформацією, ця група може бути причетна до низки злочинів, учинених на території Ємільчинського, Коростенського, Лугинського, Овруцького, Олевського та Хорошівського районів. Також поліцейські перевіряють інформацію про продаж викраденого через торгівельну мережу.



Поділитись

Новини по темі: