18 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі на білбордах партії «ОПЗЖ» з'явився прапор Росії. ВІДЕО

У Житомирі на білбордах партії «ОПЗЖ» з'явився прапор Росії. ВІДЕО

  • 6 жовтня, 2020 10:37
У Житомирі на білбордах та сітілайтах партії "Опозиційна платформа – За життя" з'явились наліпки та позначки з зображенням прапору Російської Федерації.

Колишній військовий, а нині кандидат від партії "Слуга народу" Олександр Швецов повідомив, що таким чином він ідентифікував цю політичну силу по всьому місту.
 

"Я громадський діяч Олександр Швецов, також я є ветераном АТО ЗАЯВЛЯЮ!!! Що гібрідна війна яка ведеться проти нашої країни є на 95% інформаційною!!! Цю інформаційну війну на користь ворога,яким є Росія,веде п'ята колона проти Українського народу. Ще вчора це була "партія регіонів", а сьогодні це ОПЖЗ, керівником якої є незмінна Наталія Леонченко, діяльність якої тримається на "так званих" громадських діячах як Громов на якого впроваджена кримінальна справа за участь в корупційних діях,а також на незрозумілих для нас деяких атовцях. Вчора я зробив свій перший крок в боротьбі з цим внутрішнім ворогом!!! Я індентифікував цю політичну силу по всьому місту Житомиру!" – повідомив Швецов на своїй сторінці в Facebook.


З цього приводу керівник міської організації партії "Опозиційна платформа – За життя" Наталія Леонченко написала заяву в поліцію.

Поділитись

Новини по темі: