29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Влаштували нічне полювання на косулю: у Житомирській області впіймали браконьєрів

Влаштували нічне полювання на косулю: у Житомирській області впіймали браконьєрів

  • 23 вересня, 2020 13:32
У Радомишльському районі Житомирської області правоохоронці виявили браконьєрів, які влаштували нічне полювання на косулю. В автомобілі зловмисників знайшли зброю і тушу тварини. Про це "ЖЖ" повідомили у ГУ Нацполіції у Житомирській області.
 

"У ході нічного відпрацювання поліцейські сектору реагування Радомишльського відділення поліції на автодорозі зупинили автомобіль Skoda Octavia під керуванням 40-річного жителя Київщини. У салоні автівки знаходились двоє пасажирів, як було з’ясовано, жителі Рівненської області. Під час огляду автівки у салоні та багажному відділенні поліцейські виявили зброю та тушу вбитої дикої тварини", – йдеться у повідомленні. 


Поліцейські вилучили 2 карабіни калібром 7,62 мм, глушники, близько 20 набоїв до вказаної зброї, мисливські ножі, інші речі, які вказували на нічне полювання, та тушу самця косулі. Також правоохоронці вилучили автомобіль, в якому правопорушники усе це перевозили.

Пояснювати походження зброї, як і саму подію, чоловіки відмовились. 

"Чинне законодавство передбачає за такі протиправні дії покарання у вигляді ув’язнення на строк від 3 до 7 років. Також за порушення правил полювання фігурантам можуть загрожувати штрафні санкції", – додають у поліції.
Поділитись

Новини по темі: