23 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • У Житомирі в мережі магазинів клієнтам продають пакети з символікою політичної партії. ФОТО

У Житомирі в мережі магазинів клієнтам продають пакети з символікою політичної партії. ФОТО

  • 18 вересня, 2020 8:29
У Житомирі в мережі продуктових магазинів, власником яких є потенційний кандидат, продають пакети з назвою партії “Пропозиція“.

Як повідомляє ОПОРА, пакети з символікою партії виявили в магазинах “Полісся Продукт“. Мережа належить депутату міської ради Олександру Раковичу.
 

“Пакети лежать на касі. Їх пропонують покупцям як звичайні брендовані пакети з назвою магазину, тільки тут - назва “Пропозиція”. Раніше на пакетах в магазині була надрукована назва “Полісся-Продукт””, – каже представник ОПОРИ.






Пакет білого кольору, на ньому червоними та синіми кольорами напис “Пропозиція твого міста” і знак, схожий на відмітку, яку ставлять у виборчому бюлетені. Саме такі кольори і в партійній символіці. Ціна пакету - 2,50 грн.



Олександр Ракович повідомив, що це не пакети з назвою партії. 
 

“Там немає партії “Пропозиція”, там Пропозиція просто. Пропозиція твого міста. Слова “партія” там немає зовсім”, – вважає Ракович. 


Ситуацію прокоментували і в місцевій організації партії “Пропозиція”.
 

“Оскільки Житомирська обласна організація ПП "ПРОПОЗИЦІЯ" ще не проводила зборів (конференції) з висування кандидатів у депутати та на посади сільських, селищних та міських голів, то в силу приписів пункту 3 частини 1 статті 22 та частини 1 статті 52 Виборчого кодексу України не являється суб'єктом виборчого процесу, а тому вимоги щодо розміщення перевиборчої агітації на неї в даний час не розповсюджуються”, – розповіли в пресслужбі партії. 


За даними сайту Опендатабот, директором ТОВ “Полісся-Продукт” є Олександр Ракович. У липні він взяв участь у з'їзді новоствореної партії “Пропозиція”.

Поділитись

Новини по темі: