8 травня, 2024
Ми в соцмережах

Містян запрошують долучитися до прибирання берегів житомирських річок

  • 17 вересня, 2020 8:29
Житомирський рибоохоронний патруль запрошує усіх небайдужих житомирян та жителів передмість долучитись до прибирання берегів річок Тетерів та Кам'янка. 

Акція проходитиме у суботу, 19 вересня, з нагоди Міжнародного дня чистих берегів.
 

"Щороку у треті вихідні вересня світова екологічна спільнота організовує масштабні прибирання в рамках Міжнародного дня чистих берегів. З цієї нагоди у суботу представники Житомирського рибоохоронного патруля спільно з представниками Управління екології та природних ресурсів Житомирської ОДА та Басейнового управління водних ресурсів річки Прип'ять наводитимуть лад на берегах річок Тетерів та Кам'янка в межах м. Житомир", – інформує рибоохоронний патруль.


Прибирання розпочнеться о 10.00 за наступними адресами:
​​​​​​
  • Берег р. Тетерів поблизу вул. Івана Гонти (координати 50°13'45.3"N 28°42'21.4"E).
  • Берег р. Тетерів, поблизу вул. Шевченка, поза дитячою міською лікарнею (координати 50°14'32.5"N 28°40'21.5"E).
  • Берег р. Кам'янка, вул. Вільський шлях, поблизу Соколовського мосту (координати 50°17'46.5"N 28°36'58.7"E).

Долучитися до акції може кожен, й не обов’язково у визначених місцях. Достатньо організувати "сімейні еко-толоки": 19 вересня всією сім’єю прийдіть на улюблене місце відпочинку біля водойми та зробіть його чистим. Робіть фото "до та після", знімайте відео, відмічайте свої публікації у Фейсбук хештегом #ЯприбравТвояЧерга.

В умовах адаптивного карантину не забувайте про дотримання усіх протиепідеміологічних заходів. Учасники мають бути в масках, рукавичках та зберігати соціальну дистанцію. 
Поділитись

Новини по темі: