19 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Поліція тиждень штрафувала студентів житомирського коледжу за розпиття алкоголю та куріння

Поліція тиждень штрафувала студентів житомирського коледжу за розпиття алкоголю та куріння

  • 15 вересня, 2020 13:21
У Житомирі поліція та соцслужби тиждень проводили відпрацювання на території агротехнічного коледжу. Приводом до таких заходів стали скарги людей на неприпустиму поведінку студентської молоді, що проживає у тамтешніх гуртожитках. 

Результат роботи – 6 адміністративних протоколів на студентів.
 

"Поліцейські працювали на території закладу у вечірній та нічний час і зафіксували вчинення адміністративних правопорушень молодими людьми. У результаті загалом складено 6 адміністративних протоколів за розпиття спиртних напоїв чи появу у нетверезому вигляді у громадських місцях (ст.178 КУпАП), куріння (ст. 175-1 КУпАП), доведення неповнолітніх до стану сп’яніння (ст. 180 КУпАП). Окрім того, відносно батьків одного зі студентів-порушників складено адмінматеріали за ст. 184 (Невиконання батьками обов’язків щодо виховання дітей) КУпАП", – розповіла начальниця підрозділу ювенальної превенції ГУНП Житомирщини Наталія Гончарук.


Також з мешканцями гуртожитків були проведені профілактичні бесіди.

"Натомість адміністрації коледжу направлено подання про усунення причин і умов, що сприяють вчиненню правопорушень дітьми", – зазначають правоохоронці.

Як повідомляв "Журнал Житомира", студентів Житомирського агротехнічного коледжу підозрюють у стрілянині з вікон гуртожитку по приватному будинку.
Поділитись

Новини по темі: