20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Директора комунального підприємства затримали на хабарі 1200 доларів. ФОТО

Директора комунального підприємства затримали на хабарі 1200 доларів. ФОТО

  • 14 вересня, 2020 17:51
У Житомирській області прокуратура спільно з правоохоронцями викрили директора комунального підприємства на одержанні неправомірної вигоди на загальну суму 1200 доларів США.

Про це "Журналу Житомира" повідомила пресслужба Житомирської обласної прокуратури.
 

"Безпосередньо у кабінеті посадовця вилучено неправомірну вигоду на суму 400 доларів США, одержаних ним від фізичної особи за здійснення державної реєстрації речових прав на житловий будинок та надання висновку про погодження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність", – йдеться у повідомленні.


У прокуратурі наголошують, що це друга частина неправомірної вигоди. Попередньо правоохоронцями задокументовано факт одержання фігурантом справи першої частини неправомірної вигоди на суму 800 доларів США.

Неправомірну вигоду вилучено, особу затримано у порядку ст. 208 КПК України.

"Наразі вирішується питання щодо повідомлення посадовцю про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 368 КК України (вимагання та одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка  займає відповідальне становище), відсторонення від посади та обрання запобіжного заходу", – повідомляє обласна прокуратура.





Поділитись

Новини по темі: