29 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирській області затримали «фермера», який вирощував і продавав оптом коноплю. ФОТО

У Житомирській області затримали «фермера», який вирощував і продавав оптом коноплю. ФОТО

  • 11 вересня, 2020 9:07
У Житомирській області поліція викрила чоловіка, який у себе вдома налагодив безперервне вирощування конопель для подальшого оптового продажу. 

"Оперативники Житомирського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ встановили інформацію про 55-річного мешканця одного із сіл, що на Житомирщині. Чоловік займався безперервним вирощуванням конопель із подальшою переробкою та розповсюдженням серед мешканців регіону", – повідомляє Департамент внутрішньої безпеки НПУ.

За інформацією поліції, на території домоволодіння зловмисник обладнав кілька приміщень із системою поливу та освітлення. Клієнтам "бізнесмен" хвалився, що має зв’язки в правоохоронних органах. Проте ця інформація не підтвердилася.



Під час санкціонованих обшуків у чоловіка виявили та вилучили понад 60 кущів конопель, майже три кілограми марихуани, спеціальне обладнання та систему відеонагляду.  
 

"Наразі слідчі житомирської поліції готують вручення підозри наркодилеру за двома статтями Кримінального кодексу України: ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ст. 310 (Посів або вирощування снотворного маку чи конопель)", – додають у поліції.


Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.



Поділитись

Новини по темі: