28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Політика
  • ГО «За Житомир твоєї мрії»: «Сухомлин почав працювати після звернення Олени Розенблат»

ГО «За Житомир твоєї мрії»: «Сухомлин почав працювати після звернення Олени Розенблат»

  • 2 вересня, 2020 16:29
Після того, як Олена Розенблат звернула увагу влади на те, що Житомиру потрібен скейт-парк, у новинах з’явилася інформація, що його побудують на Новому бульварі. Про це повідомили на позачерговій  сесії Житомирської міськради, яка відбулась сьогодні, 2 вересня.

«Я отримала багато звернень та коментарів про те, що уже багато років наша молодь чекає на будівництво скейт-парку у Житомирі. Сьогодні мені дуже приємно, що влада відреагувала і заявила про те, що його все ж таки побудують. Дякую кожному житомирянину за позицію, будемо разом контролювати будівництво. Приємно бачити, що нарешті влада працює на житомирян», - зазначила Олена Розенблат, співзасновниця ГО «За Житомир твоєї мрії».

Нагадаємо, як повідомлялося нещодавно, мешканці Житомира давно просять владу зробити скейт-парк. "...За мною знаходиться «клітка», стільки розмов йдеться про те, що люди хочуть тут скейт-парк. Я не розумію, яка проблема піти на зустріч людям і не робити тут музей, як вже розповідали, або вигадувати не потрібні нікому локації. Люди просять, люди хочуть. Дайте їм можливість проводити тут час», - наголошувала керівник реконструкції набережної, співзасновниця ГО «За Житомир твоєї мрії» Олена Розенблат.

Пресслужба ГО «За Житомир твоєї мрії»
 
Поділитись

Новини по темі: