20 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Житомир
  • Без «Картки житомирянина» – 3 грн: з вересня для пенсіонерів змінилися правила проїзду в електротранспорті

Без «Картки житомирянина» – 3 грн: з вересня для пенсіонерів змінилися правила проїзду в електротранспорті

  • 2 вересня, 2020 9:49
З 1 вересня пенсіонерам та людям з третьою групою інвалідності для безкоштовного проїзду у комунальному транспорті Житомира треба мати "картку житомирянина". Також з карткою пільговики платитимуть за проїзд в маршрутках 3 гривні. 

Пільговики, які картку не оформили, теж платитимуть в маршрутках 3 гривні, але тільки з 10.00 до 16.00. В інший час – сплачуватимуть повну вартість квитка. В тролейбусах проїзд для них коштуватиме 3 гривні, передає "Суспільне Житомир".

Оформити картку житомирянина можна в будь-якому відділенні "Ощадбанку". 

Заступник начальника Житомирського обласного управління "Ощадбанку" Микола Шульга каже, що документи для отримання кожного дня подають, в середньому, по 100 людей. Процес виготовлення картки займає близько трьох тижнів.
 

"Орієнтовно вже десь близько 90% клієнтів з тих, хто мав її отримати і тих, хто має нею користуватися, картку вже отримали. 38 тисяч карток – навіть трохи більше вже на руках. Щодня до відділень "Ощадбанку" звертаються за карткою десь приблизно 150-170 людей", – зазначив Микола Шульга.


Як повідомлялося, 1 серпня в Житомирі почали діяти нові тарифи на проїзд в громадському транспорті. При оплаті "Карткою житомирянина" або транспортною карткою вартість проїзду не змінилася.
Поділитись

Новини по темі: