28 березня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • У Житомирській області підліток підозрюється у вбивстві: йому загрожує до 10 років в'язниці

У Житомирській області підліток підозрюється у вбивстві: йому загрожує до 10 років в'язниці

  • 31 серпня, 2020 11:36
У Баранівському районі Житомирської області поліцейські затримали 15-річного підлітка за підозрою у смертельному травмуванні чоловіка.

Як повідомили "Журналу Житомира" у ГУ Нацполіції в Житомирській області, події розгортались 28 серпня у селі Смолдирів.
 

"На березі річки було знайдено тіло місцевого жителя з ознаками насильницької смерті. Поліцейські з’ясували, що загиблий – 25-річний житель цього ж села, інвалід. За висновком судово-медичної експертизи, смерть настала унаслідок закритої черепно-мозкової травми та крововиливу", – зазначають правоохоронці.


Попередньо встановлено, що увечері на березі річки в альтанці відпочивала група молоді. Пізнього вечора до них підійшов і потерпілий. Через якийсь час між чоловіком та одним з хлопців виник раптовий конфлікт.  Він продовжився сутичкою, у ході якої загиблому й були нанесенні тілесні ушкодження.
 

"За зібраними свідченнями та іншими доказами, зібраними слідчими на місці події, до смертельного травмування чоловіка може бути причетний 15-річний хлопець. Нині йому оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України", – говорять у поліції. 


Законодавством такі протиправні дії караються позбавленням волі на строк від 7 до 10 років.
Поділитись

Новини по темі: