25 квітня, 2024
Ми в соцмережах
  • Головна
  • Кримінал
  • Підійшли поговорити: у Житомирі хлопця підрізали на вулиці, поліція затримала нападника

Підійшли поговорити: у Житомирі хлопця підрізали на вулиці, поліція затримала нападника

  • 25 серпня, 2020 13:56
В ніч на 24 серпня на вулицях Житомира сталися дві сутички: в одній з них нападники підрізали 21-річного житомирянина, а в іншій - побили хлопця. Про це "Журналу Житомира" повідомили у поліції.

"21-річний житомирянин, звернувшись на спецлінію “102” повідомив, що в ніч на 24 серпня він перебував неподалік торговельного закладу в обласному центрі. Близько 4:30 до нього підійшли невідомі. Між ними та заявником розпочався словесний конфлікт, який згодом переріс у сутичку", – інформують правоохоронці. 

У ході сутички один із незнайомців наніс хлопцеві ножове поранення. Оперативники встановили особистість та затримали нападника. Ним виявився 19-річний житель Житомирського району.

Зі схожим повідомленням до поліції звернувся й 19-річний житомирянин. Хлопець розповів, що близько 3-ї години тієї ж ночі в центрі Житомира до нього підійшли незнайомці, які після недовгої розмови нанесли йому кілька ударів та пішли в невідомому напрямку.

Одного з учасників конфлікту розшуківці встановили того ж дня, нині ж триває розшук інших учасників конфлікту.

В обох випадках правоохоронці розпочали досудові розслідування за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання від обмеження волі на строк до 5 років й аж до 4 років ув’язнення.
Поділитись

Новини по темі: